Privat rengøring – få et sundt indeklima og et rent hjem

​Er du træt af den regelmæssige rengøring i hjemmet, og vil du i stedet for hellere bruge tiden sammen med din familie? Så står vi klar med kompetent rengøringshjælp. Hos Ræv Rengøring tilbyder vi professionel, grundig og effektiv privat rengøring i blandt andet Viby J, Aarhus, Højbjerg og Skanderborg.

Det er vigtigt, at der er et sundt indeklima i et privat hjem såvel som på arbejdspladsen, men når hverdagen består af lange arbejdsdage, madlavning, fritidsaktiviteter m.m., så kan det være svært at finde tid til at prioritere rengøringen derhjemme.

Det kan være, at du har dårlig samvittighed over, at rengøringen ikke bliver nået så ofte, som du kunne tænke dig, eller det kan være, at du bare ikke har lyst til at bruge din energi på det. Uanset hvad står vi klar til at klare rengøringen for dig til en billig timepris.

Hvad koster privat rengøring?

Privat rengøring behøver ikke at koste en formue. Derfor får du også et skattefradrag på 6.200 kr. pr. person, som du kan bruge til at trække arbejdslønnen til privat rengøring fra i skat.

Derudover er vores priser ganske fordelagtige, og det kan derfor på mange måder betale sig at betale et professionelt rengøringsfirma for at udføre rengøringen i hjemmet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit rengøringsbehov

Prisen på rengøring er individuel alt afhængigt af, hvilket rengøringsbehov du har. Det varierer fra husstand til husstand, hvor ofte vi skal komme, og hvor grundig en rengøring vi skal udføre. Kunne du tænke dig en konkret pris på lige netop dit rengøringsbehov, skal du derfor bare kontakte os, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Ring og hør mere på tlf. 28 69 95 82 eller send os en e-mail på info@raev-rengoring.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vil efterfølgende vende tilbage med et gratis tilbud til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

God service og rengøring af højeste kvalitet kendetegner os. Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får en effektiv og grundig rengøring, hvor servicen er i top og prisen er i bund.

Kontaktoplysninger

Slet Parkvej 28 E, 1. 4.

8310 Tranbjerg J
Tlf.: 28 69 95 82 (Vi snakker engelsk)

E-mail: info@raev-rengoring.dk 

CVR: 40919333

​Vi tilbyder en skræddersyet rengøringsplan, der tilpasses dine ønsker og behov.