Flytterengøring udføres med stor erfaring

Skal du flytte, og ønsker du ikke selv at bruge tid på at rengøre din tidligere bolig, kan vi klare opgaven for dig. Hos Ræv Rengøring har vi mange års erfaring inden for flytterengøring, som vi bl.a. udfører i områderne omkring Viby J, Aarhus, Skanderborg og Højbjerg.

Hvad koster flytterengøring?

Der er mange udgifter forbundet med at flytte, og flytterengøring kan være en af dem, hvis du ikke vælger at stå for rengøringen selv. Derfor er det naturligvis også relevant at vide, hvor meget det kommer til at koste.

Vores priser afhænger dog af en række forskellige faktorer, herunder bl.a. hvor mange kvadratmeter der skal rengøres, og hvor grundig en rengøring der er tale om. Kunne du tænke dig en konkret pris på lige netop den flytterengøring, som du har behov for, er du derfor altid velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig med din flytterengøring, så hører vi meget gerne fra dig. Det samme gælder, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på en rengøringsløsning, der passer dig.

Vi kan kontaktes på tlf. 28 69 95 82, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@raev-rengoring.dk, hvis det passer dig bedre. Vi vender tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vil efterfølgende vende tilbage med et gratis tilbud til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

God service og rengøring af højeste kvalitet kendetegner os. Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får en effektiv og grundig rengøring, hvor servicen er i top og prisen er i bund.

Kontaktoplysninger

Slet Parkvej 28 E, 1. 4.

8310 Tranbjerg J
Tlf.: 28 69 95 82 (Vi snakker engelsk)

E-mail: info@raev-rengoring.dk 

CVR: 40919333

​Vi tilbyder en skræddersyet rengøringsplan, der tilpasses dine ønsker og behov.