Erhvervsrengøring der dækker dine behov

Grundig og professionel rengøring er en vigtig forudsætning for, at der er et sundt arbejdsmiljø og et godt indeklima i virksomheden, uanset om der er tale om kontorlokaler, lagerhaller, institutioner eller lignende. Når der er rent i de lokaler, man tilbringer rigtig mange timer i om dagen, så vil det også resultere i et lavere sygefravær blandt de ansatte, og det kan mærkes på bundlinjen.

Derfor har vi bl.a. specialiseret os inden for erhvervsrengøring, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for alle former for virksomheder og erhverv i og omkring følgende områder:

  • Viby J
  • Aarhus
  • Højbjerg
  • Skanderborg

Skal vi også hjælpe dig?

Få en skræddersyet erhvervsaftale

Ligesom i private hjem er det vigtigt, at der udføres rengøring til erhverv regelmæssigt, og det kan derfor i mange tilfælde betale sig at indgå en fast erhvervsaftale med os omkring erhvervsrengøring. På den måde har vi en fast aftale om, hvornår vi skal komme og gøre rent i din virksomhed, og vi har også en klar aftale om, hvad der skal gøres rent.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig en pris på en rengøringsløsning, der dækker dine behov. Når vi kender til dine ønsker og behov, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig på erhvervsrengøring.

Du kan med fordel ringe til os på tlf. 28 69 95 82, men du kan også skrive til vores e-mail info@raev-rengoring.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vil efterfølgende vende tilbage med et gratis tilbud til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

God service og rengøring af højeste kvalitet kendetegner os. Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får en effektiv og grundig rengøring, hvor servicen er i top og prisen er i bund.

Kontaktoplysninger

Slet Parkvej 28 E, 1. 4.

8310 Tranbjerg J
Tlf.: 28 69 95 82 (Vi snakker engelsk)

E-mail: info@raev-rengoring.dk 

CVR: 40919333

​Vi tilbyder en skræddersyet rengøringsplan, der tilpasses dine ønsker og behov.